با کفپوشها بیشتر آشنا شویم
پی ریزی اکثر خانهها از جنس سیمان و بتن است و تنها خانههایی که با مواد اولیهی دیگری نظیر چوب ساخته میشود(مانند اغلب خانههای پیش ساخته)، از این قائله مستثنا هستند. یک لحظه تصور کنید، اگر کف خانهی شما بتنی یا سیمانی بود و مجبور بودید لوازم و فرشهای خود را بر روی آنها قرار دهید، تا چه میزانی از زیبایی خانهی شما کاسته میشد. معماران و طراحان برای پوشش فک ساختمان، از مواد مختلفی نظیر چوب، سنگ، سرامیک، پی وی سی و لمینت، تحت عنوان کفپوش استفاده میکنند تا علاوه بر افزایش جذابیت فضای داخلی، پستی و بلندیهای ریزی که وجود دارد نیز، برطرف شود. پس اگر بخواهیم تعریفی برای کفپوش بیان کنیم، میتوانیم این گونه بیان کنیم که کفپوش، پوششی تقریباً دائمی برای کف ساختمان است که امکان تعویض آن نیز وجود دارد.
انتخاب یک کفپوش مناسب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همانطور که گفتیم، کفپوش ها علاوه بر اینکه جلوهی خانهی شما را دگرگون میکنند، یک سری از عیبهای کف خانهی شما را نیز پوشش میدهند. یکی از پر اهمیتترین موارد در انتخاب کفپوش، توجه به نوع محیط و میزان رفت و آمد در آن مکان است. کفپوشهای مستحکم و با دوام مخصوص مکانهای پر رفت و آمد، و کفپوش های تزئینی به منظور استفاده در محیطهای کم رفت و آمد مانند خانه تولید میشوند. علاوه بر بحث استحکام، مواردی نظیر شرایط آب و هوایی، طول عمر، نوع زیرسازی و نحوه تمیز نمودن آن نیز در انتخاب نوع کفپوش تأثیر گذارند.
با توجه به اینکه متریال مورد استفاده در ساخت کفپوشها از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند، باید با تمامی آنها آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را انجام دهید. در ادامه این مطلب سعی داریم تمامی کفپوش های مهم و پر استفاده در بحث دکوراسیون داخلی را برای شما شرح دهیم.